• Rólunk

  • Rólunk

  • Rólunk

BaksaVital, ahol az Egészség a központ!

Amikor az egészségromlásáról, vagy a betegségek kialakulásáról beszélünk azt általában kétféleképpen közelíthetjük meg. A nyugati orvoslás szerinti betegségcentrikus (patogenetikus) szemléletmóddal, mely a betegségekre és a betegségek okaira fókuszál. Másik megközelítés természetgyógyászat, mely elsősoran az egészség megőrzésére, az általános egészségi állapot javítására összpontosít, azaz egészségcentrikus (salutogenetikus).

Filozófiánk szerinti a nyugati orvoslás és a természetgyógyászat nem zárja ki, inkább kiegészíti egymást. Ameddig az egészség megőrzéséről, az általános egészségi állapot javításáról van szó, egyértelműen a természetes megoldásokat javasoljuk, ugyanakkor meglévő akut betegségek esetén a modern nyugati orvostudomány és a természetgyógyászat együttműködést támogatjuk. Ennek szellemiségében dolgozunk együtt a saját szakterületük legkiválóbb és legelhivatottabb orvosaival, kutatóival, és természetgyógyász kollégáival.

Szolgáltatásaink személyre szabottak.   A BaksaVital komplex szolgáltatásai között megtalálhatja az életmód és táplálkozási tanácsadást, az egészsége érdekében javasolt természetgyógyászati – illetve alternatív kezeléseket, az orvosi konzultáció lehetőségét egyaránt.

Termékeink: A BaksaVital által korábban – kizárólagosan és nem kizárólagosan képvislelt teljes termékörét a fogyasztóink valamint partnereink érdekeinek megfelelően, a legújabb kutatási eredményeket, termékösszetételeket, minőségi és hatásfokbeli elvárásokat, valamint a termékek megfizethetőségét is figylembe véve 2020.10.22. naptól folyamatosan lecseréli. Új termékeink várhatóan 2021 februrártól lesznek elérhetőek. Kérdés, érdeklődés esetén ismert elérhetőségeinken állunk rendelkezésre.

Ajánlás: Szolgáltatásainkat és termékeink különösen ajánljuk, daganatos (rák) betegségek diagnosztizálása esetén. A rákbetegség gyógyítás terén végzik a világon a legtöbb kutatást és kísérletet. Talán pont ezért kapnak a gyógyító gombák hova-tovább nagyobb teret nem csak az alternatív gyógyászatban, hanem a klasszikus gyógyászati kezelésekben is.

Baksa Csilla
Ügyvezető

Click here to add your own text