• Rólunk

  • Rólunk

  • Rólunk

A BaksaVital 2018. júniusától kizárólagos magyarországi képviselője a Provitex által forgalmazott termékeknek!

BaksaVital, ahol az Egészség a központ!

Amikor az egészségromlásáról, vagy a betegségek kialakulásáról beszélünk azt általában kétféleképpen közelíthetjük meg. A nyugati orvoslás szerinti betegségcentrikus (patogenetikus) szemléletmóddal, mely a betegségekre és a betegségek okaira fókuszál. Másik megközelítés természetgyógyászat, mely elsősoran az egészség megőrzésére, az általános egészségi állapot javítására összpontosít, azaz egészségcentrikus (salutogenetikus).

Filozófiánk szerinti a nyugati orvoslás és a természetgyógyászat nem zárja ki, inkább kiegészíti egymást. Ameddig az egészség megőrzéséről, az általános egészségi állapot javításáról van szó, egyértelműen a természetes megoldásokat javasoljuk, ugyanakkor meglévő akut betegségek esetén a modern nyugati orvostudomány és a természetgyógyászat együttműködést támogatjuk. Ennek szellemiségében dolgozunk együtt a saját szakterületük legkiválóbb és legelhivatottabb orvosaival, kutatóival, és természetgyógyász kollégáival.

Szolgáltatásaink személyre szabottak.   A BaksaVital komplex szolgáltatásai között megtalálhatja az életmód és táplálkozási tanácsadást, az egészsége érdekében javasolt természetgyógyászati – illetve alternatív kezeléseket, az orvosi konzultáció lehetőségét egyaránt.

Termékeink két fő csoportra oszthatók: Az Aries étrend kiegészítő termékcsalád multivitamin jellegű készítményeket tartalmaznak, melyekből a család minden tagja megtalálhatja a számára korra, nemre, és egyéb szükségletére legmegfelelőbbet, de ezek a termékek segíthetnek a betegségek tüneteinek enyhítésében is. Másik fő termékcsoportunk a Gyógygomba kivonatok, azaz a poliszacharidákban dúsított gombakivonat készítmények, melyeket a pacienseink a betegségek, különösképpen a daganatos betegségek kiegészítő kezelése céljából fogyasztanak. A betegek visszajelzései alapján, valamint Szlovákiai kórházban folytatott klinikai vizsgálatokban is a (Podkovičník (Ohňovec) MIX) étrendkiegészítő termék nagyon hatékonynak bizonyult.

Ajánlás: Szolgáltatásainkat és termékeink különösen ajánljuk, daganatos (rák) betegségek diagnosztizálása esetén. A rákbetegség gyógyítás terén végzik a világon a legtöbb kutatást és kísérletet. Talán pont ezért kapnak a gyógyító gombák hova-tovább nagyobb teret nem csak az alternatív gyógyászatban, hanem a klasszikus gyógyászati kezelésekben is.

Baksa Csilla
Ügyvezető

Click here to add your own text