• RGCC geneteikai vérvizsgálat

  • RGCC geneteikai vérvizsgálat

  • RGCC geneteikai vérvizsgálat

Az RGCC világelső nembeavatkozásos rákdiagnosztikai szolgáltatás…

Véráramban már megjelent ráksejtek gyógyszer-érzékenységi és géntérképes egyszerű, gyors jellemzése egy vérmintából!

Az RGCC ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerint akkreditált globális génlaboratórium(www.rgcc-genlab.com) világelső nembeavatkozásos rákdiagnosztikai szolgáltatása.

  • Ha a vérben daganatsejtek vannak, akkor rákos áttétgócok keletkezhetnek, vagy már létre is jöttek.
  • Jelenlétük egy felismert vagy még lappangó daganat terjedési és áttétképző rosszindulatát jelzik.
  • Számuk a rák súlyosságát, csökkenésük a kezelés hatásosságát, eltűnésük a gyógyulást jelenthetik.

Az RGCC Genlab a vérminta egy köbcentiméterében lévő egyetlen ráksejtet is megtalálja, azonosítja, megszámolja („Oncocount teszt”), majd kiemeli, és gyorsan, anélkül hogy megváltozna, kitenyészti sejtkultúrákban. Ezekből jellemzi a sejt géntérképét, szenzitivitását és rezisztenciáját a hagyományos kemoterápiás, modern „irányított”, és az alternatív, természetes, extract, mellékhatás nélküli rákellenes szerekre is.

A génjellemzésük rámutat a rák eredetére, jellegére, kifejlődésének okára és a gyógyítására irányított leghatásosabb kezelésekre az 10 – 14 munkanapon belül kiadott „Kemoszenzitivitás” jelentésben („Oncostat teszt”).

A képalkotó módszerek (röntgen, UH, CT, MRI, PET stb.) csak a már legalább 1 milliárd sejtes áttétgócot észlelik! Főként e módszerek alkotják a rákkezelések utáni periodikus „kontrollokat”, amelyekkel pici áttétes gócok sokszor csak évek után nőnek láthatóvá, sokszor túlságosan későn! (Ez az „eső után köpönyeg!”). Egy olcsó „Oncotrace” vizsgálat időben jelzi az áttétkeltő sejteket még a vérben, vagy ha családi vagy életviteli okból hajlam gyanúja merül fel, vagy tudott rákkeltő anyagnak, sugárzásnak kitettség okozaggodalmat, egy betegben még nem diagnosztizálható rákos folyamat fennállásának gyanúja okozaggodalmat, avagy sikeresnek tűnő befejezett rákkezelés után, még időben jelezheti a rák, vagy annak kiújulásának veszélyét.

Aki időt nyer, életet nyer!

Vérárami ráksejteket kereső „Oncocount” teszt (900,- EUR) vagy egy markereket ismeghatározó „Oncotrace” teszt (1.020,- EUR) rákos sejteket mutat ki a vérkeringésben.

Akit csak az alternatív, természetes szerek hatásai érdekelnek, kérje a „Oncostat Extract”tesztet (1.920,- EUR).Kívánságra bevonhatók a vizsgálatra a nem szereplő „extract” szerek is(60,- EUR).

Ha csak a citotoxikus és génirányított szerek érdeklik, kérje az „Oncostat” tesztet (2.160,- EUR).

Akit mindkét fenti kezelési lehetőség érdekli, kérje a „Oncostat Plus” tesztet (2.580,- EUR).

Oncostat tesztek rendelése esetében a befizetett összeg 900,- EUR feletti részét azonnalvisszatérítik a jelentés beérkezése után, amennyiben a vérmintában nem található egyetlen daganatsejt sem. (Ez a lehető legjobb eredmény!)

Az RGCC rákdiagnosztika közvetített szolgáltatásunk. Az itt közölt árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét ajánlatnak. Bővebb információ személyes tanácsadói konzultáció alkalmával kérhető.

Kiemelt termékeink

No products found which match your selection.