• Ultrahagos kontroll vizsgálat

 • Ultrahagos kontroll vizsgálat

 • Ultrahagos kontroll vizsgálat

Raindrop – esőcsepp masszázs!

Bejelentkezés:  +36 70 224 7796                                                                                                                       (60 perc: 12.000.- Ft)

Ezt az eljárást, az amerikai őshonos indiánoktól eredeztetik, a modern kori köztudatba hozásának kezdete pedig a 80-as 90-es évekre tehető, amikor is Dr. Gary Young, közösen egy Lakota – gyógyítóval, Wallace Black Elk-el kifejlesztette és terjeszteni kezdte a napjainkban is használt módszert. A gyógyítók módszerének lényege, a test kommunikációja a tiszta természettel. A test a megérti a természetet ahogyan a vegyészetet is, de míg az előbbit szívesen fogadja be, utóbbi ellen védekezik! Ebben a védekezésben segíteni a szervezetet az ESŐCSEPP MASSZÁZS!

Ez az terápia Magyarországon még kevésbé elterjedt, ritkán használt különleges eljárás, melynek folyamán éterikus, esszenciális (szintetikumoktól mentes) olajokat meghatározott sorrendben viszünk fel a talpra, a lábfejre, majd a gerinc vonalán és a gerinc menti területekre, majd gyengéd mozdulatokkal segítjük a hatóanyagok gyorsabb felszívódását!

Az esőcsepp masszázs egy olyan noninvazív terápia, mely időtartamát tekintve mindössze 60 percet vesz igénybe azonban jótékony hatásait hosszú időn keresztül fejti ki.

A raindrop – esőcsepp terápiának, valamint az ehhez felhasznát (9 szinergikusan kombinálható olaj) 100%-os tisztaságú hatóanyagoknak köszönhetően:

 • a szervezet energetizálódik;
 • az immunrendszer erősödik (immun stimuláló hatás);
 • a stressz oldódik;
 • a test méregtelenít;
 • Antivirális és antibakteriális hatás mutatkozik a hátizmok lerakódásaiban;
 • gyulladáscsökkentő;
 • enyhíti a légzőszervi megbetegedéseket;
 • lazítja a görcsös izmokat;
 • csökkentni a csont és ízületi díszkomfortérzést;
 • enyhíti a gerincferdülés, púposság és más háttal kapcsolatos rendellenességek tüneteit;
 • enyhülnek a test fájdalmai.

Általánosan kijelenthető, hogy a daganatos megbetegedések esetén a masszázsok ellenjavaltak, mivel azok a nyirokrendszer működését fokozzák. Ezzel szemben a raindrop – esőcsepp terápia a felhasznált hatóanyagoknak valamint az alkalmazott módszernek (mely a nyirokrendszer működését nem befolyásolják) köszönhetően daganatos megbetegedések esetén is alkalmazható. Immunerősítő és streszoldó hatása miatt kifejezetten javasolt, pl. a betegséggel összefőggő egyéb kezelések mellekhatásainak ennyhítése, a vitalitás megőrzése vagy az egészség gyorsabb visszanyerésének érdekében. Nem véletlen, hogy az Egyesült Államokban, majd később a világ számos pontján kezdték el az egészségügyi szakemberek adoptálni az esőcsepp technikát saját klinikai vagy természetgyógyászati praxisukba, kiemelkedő eredményeket elérve ezzel.

A gyermekek még a felnőtteknél is gyorsabban reagálhatnak a kezelésre. Az egészségi állapottól függően, a terápia mindenkinél más-más hatást válthat ki. Van, aki elalszik és van, aki felélénkül. Vannak, akik fáradtságot éreznek és vannak, akiket kipihent érzés tölt el. A leggyakrabban egyszerűen csak elégedettséggel, békével töltődnek fel. Míg, testük harmóniába kerül önmagával.

A harmónia és a lelki béke elérésétben nagy szerepe van az agykéreg egy strukturális elemének, mely az amigdalának, mely a tudomány mai ismereti szerint csak illatokkal befolyásolható. Itt tároljuk érzelmeinket és emlékeinket is. Mivel az esszenciális olajok képesek áthatolni az érfalon is, így képesek stimulálni az amigdalát.

Összegezve; az Esőcsepp technika mindenkinek csodálatos élményt nyújt kortól, szükségletektől, elvárásoktól függetlenül, és csupán egy csendes relaxáció erejéig tart. Kívánom, hogy legyen része benne…

Jó egészséget,

Kiemelt termékeink

No products found which match your selection.