• Ultrahagos kontroll vizsgálat

 • Ultrahagos kontroll vizsgálat

 • Ultrahagos kontroll vizsgálat

Raindrop – esőcsepp masszázs!

Bejelentkezés:  +36 70 224 7796                                                                                                                       (60 perc: 12.000.- Ft)

Ezt az eljárást, az amerikai őshonos indiánoktól eredeztetik, a modern kori köztudatba hozásának kezdete pedig a 80-as 90-es évekre tehető, amikor is Dr. Gary Young, közösen egy Lakota – gyógyítóval, Wallace Black Elk-el kifejlesztette és terjeszteni kezdte a napjainkban is használt módszert. A gyógyítók módszerének lényege, a test kommunikációja a tiszta természettel. A test a megérti a természetet ahogyan a vegyészetet is, de míg az előbbit szívesen fogadja be, utóbbi ellen védekezik! Ebben a védekezésben segíteni a szervezetet az ESŐCSEPP MASSZÁZS!

Ez az terápia Magyarországon még kevésbé elterjedt, ritkán használt különleges eljárás, melynek folyamán éterikus, esszenciális (szintetikumoktól mentes) olajokat meghatározott sorrendben viszünk fel a talpra, a lábfejre, majd a gerinc vonalán és a gerinc menti területekre, majd gyengéd mozdulatokkal segítjük a hatóanyagok gyorsabb felszívódását!

Az esőcsepp masszázs egy olyan noninvazív terápia, mely időtartamát tekintve mindössze 60 percet vesz igénybe azonban jótékony hatásait hosszú időn keresztül fejti ki.

A raindrop – esőcsepp terápiának, valamint az ehhez felhasznát (9 szinergikusan kombinálható olaj) 100%-os tisztaságú hatóanyagoknak köszönhetően:

 • a szervezet energetizálódik;
 • az immunrendszer erősödik (immun stimuláló hatás);
 • a stressz oldódik;
 • a test méregtelenít;
 • Antivirális és antibakteriális hatás mutatkozik a hátizmok lerakódásaiban;
 • gyulladáscsökkentő;
 • enyhíti a légzőszervi megbetegedéseket;
 • lazítja a görcsös izmokat;
 • csökkentni a csont és ízületi díszkomfortérzést;
 • enyhíti a gerincferdülés, púposság és más háttal kapcsolatos rendellenességek tüneteit;
 • enyhülnek a test fájdalmai.

Általánosan kijelenthető, hogy a daganatos megbetegedések esetén a masszázsok ellenjavaltak, mivel azok a nyirokrendszer működését fokozzák. Ezzel szemben a raindrop – esőcsepp terápia a felhasznált hatóanyagoknak valamint az alkalmazott módszernek (mely a nyirokrendszer működését nem befolyásolják) köszönhetően daganatos megbetegedések esetén is alkalmazható. Immunerősítő és streszoldó hatása miatt kifejezetten javasolt, pl. a betegséggel összefőggő egyéb kezelések mellekhatásainak ennyhítése, a vitalitás megőrzése vagy az egészség gyorsabb visszanyerésének érdekében. Nem véletlen, hogy az Egyesült Államokban, majd később a világ számos pontján kezdték el az egészségügyi szakemberek adoptálni az esőcsepp technikát saját klinikai vagy természetgyógyászati praxisukba, kiemelkedő eredményeket elérve ezzel.

A gyermekek még a felnőtteknél is gyorsabban reagálhatnak a kezelésre. Az egészségi állapottól függően, a terápia mindenkinél más-más hatást válthat ki. Van, aki elalszik és van, aki felélénkül. Vannak, akik fáradtságot éreznek és vannak, akiket kipihent érzés tölt el. A leggyakrabban egyszerűen csak elégedettséggel, békével töltődnek fel. Míg, testük harmóniába kerül önmagával.

A harmónia és a lelki béke elérésétben nagy szerepe van az agykéreg egy strukturális elemének, mely az amigdalának, mely a tudomány mai ismereti szerint csak illatokkal befolyásolható. Itt tároljuk érzelmeinket és emlékeinket is. Mivel az esszenciális olajok képesek áthatolni az érfalon is, így képesek stimulálni az amigdalát.

Összegezve; az Esőcsepp technika mindenkinek csodálatos élményt nyújt kortól, szükségletektől, elvárásoktól függetlenül, és csupán egy csendes relaxáció erejéig tart. Kívánom, hogy legyen része benne…

Jó egészséget,